• Νοέμβριος

    24

    2015
  • 4304
  • 0
4 Συμβουλές ανακαίνισης σπιτιού

4 Συμβουλές ανακαίνισης σπιτιού

Η ανακαίνιση σπιτιού γίνεται για ένα ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα η για να καλύψουμε λειτουργικές ανάγκες ή λόγω ζημιών, κακοτεχνιών και άλλων τεχνικών προβλημάτων που έχουν προκύψει. Παρακάτω θα βρείτε 4 συμβουλές για να εξασφαλίσετε μια επιτυχημένη ανακαίνιση.

Η εταιρεία είναι η πιο σημαντική απόφαση που θα πρέπει να λάβετε υπόψην για την ανακαίνιση του σπιτιού σας η του επαγγελματικού σας χώρου, πρέπει να έχει εμπειρία τεχνογνωσία αλλά και εξειδικευμένο προσωπικό για να αποφευχθούν ζημιές και μελλοντικά προβλήματα.

1 )Πριν ξεκινήσετε τις εργασίες καλό είναι να έχει συμφωνηθεί ποιο θα είναι το κόστος.

2) Μία ανακαίνιση δεν είναι μόνο αυτό που βλέπουμε δηλαδή πλακάκια, είδη υγιεινής και χρώματα αλλά και αυτά που δεν φαίνονται. Πρέπει να δωθεί μεγάλη βάση στα ηλεκτρολογικά,υδραυλικά, τη θέρμανση, και από πού προέρχονται τυχόν υγρασίες.

3) Τα υλικά καλύτερα να τα αφήσετε στην τεχνική εταιρεία ή το μηχανικό να τα προμηθευτεί παρά εσείς προσπαθώντας να εξοικονομήσετε χρήματα. Με αυτόν τον τρόπο γλυτώνετε χρόνο και δεν ασχολείστε με παραδόσεις και παραλαβές και το κυριότερο, έχετε εγγύηση των υλικών.

4) Και τέλος στην παράδοση του ανακαινισμένου χώρου από την εταιρεία, ελέγξτε όλες τις παροχές (ηλεκτρολογικά, υδραυλικά, θέρμανση, κτλ), ώστε να λειτουργούν όλα στην εντέλεια.

COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Latest Posts
Most Viewed
Text Widget

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida Vehicula Dolor

© Copyright 2022 Techo Express